Festmeny

Minimiantal 15 personer,
förbeställes 7 dagar innan.

Pris: Tre rätters meny 595:-


Förrätt ANKLEVER
Halstrad anklever/portvinskokta fikon/rostat lantbröd/portvinslag
 
Förrätt DILLROSTAD RÖDING
Lättrimmad dillrostad röding/brynt smör/kapris/färsk pepparrot/tunnbröd
 
Förrätt PILGRIMSMUSSLA
Dillmajonäs/löjrom/färsk pepparrot/krutonger/
schalottenlök/krasse
 
Huvudrätt TOURNEDOS
Svensk oxfilé/rökt sidfläsk/mandelpotatispuré med blomkål och palsternacka/confiterad vitlök/rödvinssky
 
Huvudrätt TORSKRYGG
Rimmad torskrygg/skaldjurskrokett/mandelpotatispuré/
primörer/grönkålschips/smörsky med kalix löjrom
 
Huvudrätt RENFILÉ
Lättstekt renfilé/västerbottenost- och pistagepotatis/murkelsås/honungsrostad palsternacka
 
Dessert CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée/flädermarinerademarinerade jordgubbar
 
Dessert CHOKLADDRÖM
Ljummen brownie med kolasås & salt/chokladmousse/hallonsorbet/grädde/
halloncoulis/hallon
 
Dessert VARMA HJORTRON
Varma hjortron/Wärdshusets vaniljglass